Garantia

Toate produsele  care sunt sub incidenta garantiei comerciale legale si comercializate prin intermediul site-ul www.nanophos.net beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele provin din surse autorizate de fiecare producător în parte,astfel incat nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului .

Politica de Retur

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Rambursarea fondurilor se face in termen de maxim 14 zile de la primirea returului, prin mandat postal sau rambursare prin OP (ordin de plata)  in cazul in care se doreste urgentarea rambursarii. Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE, fara taxele de transport.

Sesizarile cu privire la returnarea produselor pot fi comunicate  telefonic sau la  adresa de e-mail: contact@nanophos.net